STOPIMO V STIK

ELEKTRONSKA POŠTA:

dnevni.center@skupajvskupnosti.si

TELEFON 1:

TELEFON 2:

KAKO PRITI DO NAS?

ŠE NAVODILA V BESEDI 🙂

Nahajamo se na Kunaverjevi 2, v ljubljanskih Dravljah ob Celovški cesti in ljubljanski obvoznici. V naši bližini se nahajajo trgovini Mercator in JYSK, restavracija Boccacccio, bencinska črpalka Petrol in OŠ Dravlje. Naše prostore boš našel/a v pritličju bloka sredi blokovskega naselja. Zunanjost prostorov dnevnega centra je živahne modre barve.

Če boš do nas prišel/a z avtobusom, se usedi na avtobus števila 1 – smer Vižmarje ali pa na avtobus številka 25 – smer Medvode, v kolikor prihajaš iz centra mesta. Izstopi na postaji Kompas. V kolikor pa prihajaš iz smeri Šentvida, se prav tako usedi na avtobusa števila 1 – smer Mestni Log ali pa številka 25 – smer Zadobrova. Izstopna postaja se prav tako imenuje Kompas.

Če te bo do nas pripeljal/a mami, oči, starejša sestra, babica, dedek ali pa kdo drug, ki že lahko vozi avto … v primeru, da se pripelješ po Celovški cesti iz smeri Šentvida, zavij desno na veliko parkirišče takoj za bencinsko črpalko Petrol in pred uvozom na obvoznico. Če prihajaš po Celovški cesti iz smeri centra mesta pa zavij levo na prvem semaforju, ko si se že peljal čez obvoznico, na Korenčanovo ulico. Po Korenčanovi ulici se pelješ mimo pokopališča Dravlje in na prvem semaforju zaviješ levo ter nato ponovno na prvem križišču levo na Sojerjevo ulico. Po Sojerjevi ulici se pelješ do konca, nato zaviješ desno, se pelješ naravnost ter tako prispeš do velikega parkirišča.

Scroll to Top