EKIPA DNEVNEGA CENTRA

Marija Vrhovnik, univ. dipl. soc.

Moja naloga v dnevnem centru Skupaj v skupnosti je strokovno vodenje programa.

Svoj prosti čas rada preživim z družino, hodim na izlete, potujem in spoznavam nove ljudi. Obožujem morje, poletje, morsko hrano in vonj primorskih cvetic. Prav tako pa rada pogledam kakšen dober film in preberem zanimivo avtobiografsko knjigo.

Urša Oven, univ. dipl. teol.

V centru sem zaposlena kot mladinska delavka. Pri svojem delu skrbim za dobro počutje vseh naših uporabnikov, izvajam različne delavnice, pomagam pri učnem delu, na voljo sem za pogovor in informiranje.

Rada preživljam čas z družino. V veselje mi je kuhati in peči. Obožujem morje.
Ker izhajam iz večje družine, pogosto nedeljske popoldneve preživljam na raznih praznovanjih v družbi sester in brata ter njihovih družin.
Z veseljem preberem dobro knjigo in grem na dolg sprehod.

Vesna Rous, univ. dipl. soc. del.

V centru sem zaposlena kot svetovalka za otroke, mladostnike in starše. Pri svojem delu skrbim za dobro počutje vseh naših uporabnikov, izvajam različne delavnice, pomagam pri učnem delu, na voljo sem za pogovor in informiranje.

Svoj prosti čas rada posvetim družini, prijateljem in naravi. Navdihujejo me raznolika potovanja in spoznanja. 

Tina Rupnik, prof. ped. in andr.

V centru sem zaposlena kot strokovna delavka. Pri svojem delu skrbim za dobro počutje vseh naših uporabnikov, izvajam različne delavnice, pomagam pri učnem delu, na voljo sem za pogovor in informiranje.

Veliko prostega časa posvetim branju in raziskovanju različnih zanimivih tem, saj se zelo rada učim. Uživam tudi v naravi in športu. Seveda so vse te dejavnosti zame še boljše, če so ob meni ljudje, ki jih imam rada.

Aleš Golob, univ. dipl. inž. gozdarstva

V centru sem zaposlen kot mladinski delavec. Pri svojem delu
skrbim za dobro počutje vseh naših uporabnikov, izvajam različne delavnice,
pomagam pri učnem delu, na voljo sem za pogovor in informiranje

 

Zelo rad se ukvarjam s športom, moji najljubši so lakros, plavanje in pikado. Čas rad preživljam tudi v naravi ali ob dobri knjigi in hrani, kuhanju in druženju s prijatelji.

 

DIREKTOR

Matjaž Medvešek, dipl. soc. del

Sem direktor Zavoda MISSS.

V prostem času se ukvarjam z glasbo. Igram električno violino v skupini Japajade ter še vedno obiskujem glasbeno šolo, kjer se učim violo in igram v godalnem kvartetu. Sicer rad urejam domači vrt, se igram z okusi v kuhinji ter preberem kakšno knjigo.

KOORDINATORKA PROSTOVOLJNEGA DELA/MENTORICA PROSTOVOLJCEV

Erika Ogrin,

prof. hrv., srb. in mak. in teologije

Sem koordinatorka prostovljstva.

Prosti čas preživljam z družino, prijatelji, rada sestavljam puzzle, rešujem križanke. Rada imam pastelne barve in čokolado.

 

 

Scroll to Top