»NASMEH NA OBRAZU IN ISKRICE V OČEH« Pridružimo se vseslovenski akciji

Se razveselite, ko doma odprete poštni nabiralnik, kjer poleg reklam in računov najdete še kakšno pismo, voščilnico ali kartico?

Veliko starejših ljudi, ki bivajo v domovih za starejše po Sloveniji, je pogosto osamljenih in marsikdo nima nikogar, od katerega bi lahko prejel kakšno toplo misel 다운로드. Z vašo/našo pomočjo, srčnostjo in kreativnostjo je lahko drugače.

Da bi čim več starostnikom narisali nasmeh na obraz in prižgali iskrice v očeh, so v DEOS Centru starejših Notranje Gorice tudi letos organizirali projekt ”MALA POZORNOST ZA VELIKO VESELJE”, katerega cilj je zbrati 21 tisoč prazničnih voščil za 21 tisoč starostnikov 프린세스 메이커 4 다운로드.

Kako lahko sodelujemo vsi mi?

Prosimo vas, da napišete kratko pismo ali voščilnico z lepimi željami in pozitivnimi mislimi 구약 성경. Pomembno je, da je napisano na roke, črke pa morajo biti dovolj velike in berljive. Na voščilnico ali v pismo lahko še kaj prilepite ali narišite 다운로드.

Prav vsako pismo ali voščilnica bo izročena posameznemu starostniku.

Voščilnice ali pisma s toplimi besedami napišete ročno in jih pošljete ali prinesete v dnevni center Skupaj v skupnosti, Zavod MISSS,  Kunaverjeva 2, med 9 ps3 gta5. in 15. uro, vse do petka 20. 11. 2020.  Na dnevnem centru bomo voščila poslali do organizatorjev akcije.

Vzemite si nekaj časa, ga preživite z bližnjimi in spišite nekaj toplih misli nekomu, kateremu se bodo ob prejeti pošti zasvetile iskrice v očeh, na obrazu pa se bo prikazal nameh hvaležnosti.

Mala pozornost resnično lahko doseže veliko veselje.

Voščila bomo tudi skupaj ustvarjali v Ustvarjalnici, v četrtek, 12. 11. 2020, od 15.00 do 16.00, preko aplikacije ZOOM. Na delavnico se lahko prijavite na elektronski naslov:

skupajvskupnosti@gmail.com

Všečkajte našo Facebook stran in nam sledite preko našega Instagram profila.