Otvoritev dnevnega centra Skupaj v skupnosti

Zavod MISSS vas v sredo, 25. maja 2016 vabi na uradno otvoritev dnevnega centra za otroke in mladostnike Skupaj v skupnosti, ki bo potekala na Kunaverjevi 2, v Ljubljani.
V dnevnem centru nudimo učno pomoč, tematske delavnice, podporo pri reševanju psihosocialnih težav ter prijeten in varen prostor za kvalitetno preživljanje prostega časa z vrstniki in sodelavci centra.
Prostori dnevnega centra bodo za širšo javnost odprti od 13.00 ure dalje. Program se bo nadaljeval z igrami brez meja ter pestrimi aktivnostmi, ki jih bodo pripravile različne organizacije in šole. Uradni del otvoritve se bo pričel ob 17. uri.

Dogodek se bo odvijal v okviru tedna mladih v Ljubljani – KOLAŽ MLADOSTI, ki bo potekal od 25. maja do 2. junija 2016. Rdeča nit letošnjega tedna za mlade naslavlja aktualno družbeno tematiko – spodbujanje strpnosti, solidarnosti in vključevanje ranljivih skupin, še posebej priseljenih otrok in mladostnikov, v novo družbeno okolje.

Program bo povezovala Jana Božič.

urnik_dogodka

Vljudno prosimo, da vašo udeležbo na dogodku potrdite na elektronski naslov preventiva@misss.org, do srede, 18. maja 2016.

Bodi na tekočem z vsemi novicami na Facebook strani Kolaž mladosti >>

nnsg_otvoritev_centra1

Leave A Reply