O spletni strani

Spletna stran skupajvskupnosti.si je namenjena uporabnikom dnevnega centra kot tudi vsem ostalim 다운로드. Cilj nje je podajati novice o dogajanju znotraj centra, obveščati o prihajajočih dogodkih in deljenje misli in spominov na skupaj preživete dni. Prav tako so na njej objavljene vse informacije, ki bi lahko koristile oziroma katere je potrebno vedeti pred udeležbo izletov, delavnic in ostalega 다운로드.

Preko spletne strani ste lahko v kontaktu z nami, tako uporabniki kot tudi starši ali druge za uporabnike odgovorne osebe. Toda ker je stran šele dobro pokukala na plan, bo vzelo še nekaj časa, da se vzpostavi v celoti 다운로드. To pomeni, da bo ponekod vsebina še dodana ali spremenjena. Predvidoma bo v celoti postavljena z otvoritvijo dnevnega centra. Kljub temu bodo bile vse glavne informacije vedno na razpolago 다운로드.

Upamo, da se bomo imeli skupaj lepo, se veliko nasmejali, naučili in s tem kaj novega znanja pridobili. S 4. januarjem 2016 pa kar pogumno k nam, novi in stari prijatelji čakajo 다운로드.

V primeru kakršnihkoli vprašanj smo na voljo na elektronskem naslovu dnevni.center@skupajvskupnosti.si.

Leave A Reply